Bij Isodal vinden we service heel belangrijk. Onze diensten zijn er dan ook op gericht om u op elk vlak te ondersteunen. Voor deze diensten kan u onder meer op ons rekenen.

Correcte opmeting

Doorgaans krijgen wij de opmeting van de werf via aannemers of architecten. Maar indien u extra zekerheid wenst, dan komen wij graag langs op de werf om zelf op te meten. Zeker particulieren zijn op die manier zeker van een correcte opmeting.

Vakkundig tekenen

Vakkundig tekenen

Onze ervaring geeft ons een groot voordeel in het aanpakken van uw project. Wij zien meteen hoe wij tot een slim legplan kunnen komen dat met zo weinig mogelijk kraanbewegingen uit te voeren is. Door dit vakkundig uittekenen van de installatie, kan u vaak kostbare tijd en geld besparen.

Hulp bij de installatie

Hulp bij de installatie

Het correct plaatsen (en schoren) van predallen is van groot belang. Voelt u zich niet zeker over een correcte plaatsing? Wij adviseren u graag om op de werf om alles te plaatsen volgens ‘de regels van de kunst’.

Meedenken met uw project

Meedenken met uw project

Bij elk project krijgt u onze ervaring er gratis bij. Wij voeren niet zomaar uit, wij denken ook met u mee en indien nodig geven wij u graag onze opmerkingen en adviezen om tot een efficiënter resultaat te komen. Wij zorgen bovendien met een complete service met het aanleveren van betonbalken, wapening en randbekisting.

Geavanceerd productieproces

Geavanceerd productieproces

Bij Isodal werken de machines en computers perfect samen met onze vakmensen. De volledige productie is in 2017 vergaand geautomatiseerd. Daardoor is onze capaciteit meer dan verdubbeld.

Opvolging na plaatsing

Een persoonlijke service wil ook zeggen dat we u na het leveren niet aan uw lot overlaten. Hebt u vragen over het plaatsen van spotjes, het inwerken van ventilatie in de druklaag …? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken zodat de stevigheid niet in het gedrang komt.