Over Isodal

Familiebedrijf is klaar voor de toekomst

Isodal is een jong en dynamisch bedrijf dat predallen (breedvloerplaten) en betonbalken produceert. De familie is al vele decennia thuis in de bouwsector, maar ondertussen runt een nieuwe generatie het bedrijf. Met een sterke automatisering in een nieuwe productieruimte hebben we onze productie verdubbeld en zijn we klaar voor de toekomst.

Contacteer ons

Milieuvriendelijk ‘nullozerstatuut’

Bij Isodal hebben we veel oog voor het milieu. Daarom beschikken wij over een ‘nullozerstatuut’. Dat wil zeggen dat we tijdens ons productieproces geen afvalwater lozen. Alle spoelwater vangen we op en gebruiken we opnieuw in ons productieproces. Het water voor ons beton is sowieso altijd regenwater. Zo gaat er geen kostbaar water verloren.

In de toekomst zullen we nog meer initiatieven nemen voor een zo ‘groen’ mogelijke productie. Wij willen bij Isodal altijd een voortrekker zijn op vlak van ecologie.

Vertrouwen op een sterk team

Tyron Van Hee

Tyron Van Hee
Bedrijfsleider

Bij Tyron kan u terecht met al uw vragen over onze werking en over onze producten.

Over Isodal

Dirk Roeland
Verantwoordelijke productie

Bij Dirk kan u terecht met alle vragen over productie, wijzigingen of bestellingen. Dirk regelt eveneens leveringen, plaatsingen en de productieplanning.

Over Isodal

Gert Cobbaert
Tekenaar

Gert tekent de legplannen uit. Bij Gert kan u terecht voor offertes, wijzigingen aan het legplan, of voor andere vragen over het legplan. Gert houdt eveneens de betonkwaliteit en de maatvastheid van de predallen in het oog.

Over Isodal

Jordy
Tekenaar & productieassistent

Jordy ondersteunt Dirk en Gert. Hij geeft de productie van de dag in en tekent mee aan de legplannen.

Ervaring in ons atelier

Team Isodal

We hebben een stabiel en vast team van ervaren medewerkers. Heel wat collega’s in de productie zijn al vele jaren bij ons in dienst. Daardoor hebben wij belangrijke kennis in huis die enorm belangrijk is bij het fabriceren van prefabbeton. Die ervaring stelt ons ook in staat om in te spelen op alle specifieke eisen van onze klanten én om tot op het laatste moment wijzigingen probleemloos door te voeren.

Iedereen bij Isodal kent zijn stiel en kent de geheimen van breedvloerplaten. Dankzij die kennis en ervaring denken wij altijd praktisch mee met onze klanten. Zo komen we altijd tot de beste oplossing voor elk bouwkundig probleem.